Gratis verzendkosten bij 2 brillen

Jelle van Gorkom (5 januari 1991) is een geboren Achterhoeker. Zijn jeugd bracht hij door in Lichtenvoorde.

Nederland kent Jelle vooral vanwege zijn successen als BMX-er. In 2011 en 2015 werd hij Nederlands kampioen bij de elite en n 2015 werd hij tweede op het wereldkampioenschap BMX.

Jelle plaatste zich tweemaal voor de Olympische Zomerspelen. In 2012 nam hij deel aan de OS in Londen en in 2016 in Rio de Janeiro. In Brazilië werd zijn grootste succes geboekt, namelijk een zilveren medaille in de finale!

 

Het feest werd flink verstoord in januari 2018. Tijdens een training op Papendal raakte Jelle zwaargewond, waarna hij zelfs enige tijd in coma lag. Sindsdien vecht de Achterhoeker voor zijn herstel. Anno 2021 mogen we zeggen dat Jelle flinke progressie heeft geboekt in zijn herstel, maar er is nog een lange weg te gaan!

 

Waarom steunen wij de Jelle van Gorkom foundation?

De oprichters van Achterhoeksezonnebril.nl zijn jonge Achterhoekers met een grote passie voor buitenleven en -sport. Bij de oprichting van ons project hebben wij altijd de wens uitgesproken een lokale held te sponsoren.

Met Jelle hebben wij een geboren Achterhoeker gevonden met een sterke persoonlijkheid! Hij was succesvol in zijn sport en inmiddels geprezen om zijn doorzettingsvermogen. Hij is een echte ambassadeur voor de Achterhoek.

Wij zijn dankbaar dat wij Jelle kunnen ondersteunen in het bereiken van zijn doelen.

 

VAN ELKE ZONNEBRIL DIE VERKOCHT WORDT IN ONZE WEBSHOP DONEREN WIJ €2,37 AAN DE JELLE VAN GORKOM FOUNDATION.